August 22, 2019 Creon

Lediga jobb – Copywriter

Vi söker en engagerad och kreativ engelskspråkig copywriter till Creon (Halvtid, Tillsvidare)

Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter.

Som copywriter hos Creon kommer du arbeta som en del i vårt kreativa team med att fånga upp essensen i våra kunders varumärken och kombinera detta med produkter som vi tar fram åt dem. Dina arbetsuppgifter varierar mycket – allt ifrån kreativa kampanjer och social media till produkttexter, översättningar och nyhetsbrev.

Din profil: Vi söker dig som är idérik, kan sätta saker i sitt sammanhang och trivs med att arbeta mot många typer av branscher. Din engelska är felfri och du kan fånga det komplexa för att sedan kommunicera det enkelt. Du trivs med att jobba i ett emellanåt högt tempo med skarpa deadlines, där du är strukturerad och flexibel.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av arbete på reklambyrå eller marknadsavdelning.

Flytande engelska i tal och skrift (det mesta skrivs på engelska)

God social kompetens

Engagerad och positiv

Stark kommunikatör

God förståelse för service och att skapa resultat för kunden

Prestigelöst förhållningssätt

Så ansöker du: Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person hittas. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Skicka ditt CV, personligt brev och gärna några arbetsprover till imbi@creon.se

Växjö (main office)

Växjö (main office)
Annavägen 12
SE 35246 Växjö
Contact: Camilla Simonsson
camilla@creon.se

Stockholm
Strandbergsgatan 61
SE 112 51 Stockholm
Contact: Sofie Loberg
sofie@creon.se

Malmö
Lokgatan 9D
SE 21120 Malmö
Contact: Dragan Dimovski
dragan@creon.se